Is your skin warm or cool toned? | Why knowing your undertone matters | Justine Leconte10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen

Een wereld van verschil in een handomdraai.

1) Lichtroze oogpotlood is het geheim voor grote ogen

Een lichtroze oogpotlood op je waterlijn zorgt voor een subtiele illusie van grotere ogen en werkt beter dan een witte of beige oogpotlood. Breng ook onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoeken aan voor een nog stralender effect.

Advertentie - Lees hieronder verder

2) Voor cat eye beginners: speel 'verbind de stippen'

Begin vanaf het midden van je ooglid stipjes te zetten dichtbij je wimperlijn. Verbind deze simpelweg met elkaar en creëer een perfectecat eye. Kijk recht in de spiegel en markeer waar je het einde van je lijntje wilt hebben – zo kun je makkelijk de symmetrie van jewingsbepalen.

3) Bouw een mascaracollectie op

Als je korte, rechte wimpers hebt, doe je er goed aan om te beginnen met een verlengende mascara. Daaroverdoe je dan een mascara met een krullende formule voor een lift en extra volume. Elke make-up artist zal je vertellen dat het gebruiken van twee of drie mascara's echt het verschil maakt. Raar, maar waar.

4) Voorkom mascaravlekken op je oogleden

Omdat mascara aanbrengen vaak onze laatste make-upstap is, zijn mascaravlekken op je oogleden vaak de vervelendste make-upblunders – zeker als je net de perfectesmokey eyehebt gecreëerd. Kijk daarom naar beneden in een draagbaar spiegeltje om het ergste geknoei te voorkomen.

5) Niet alle zwarte mascara's zijn hetzelfde

Koop een mascara met een koolzwartefinishvoor extra definitie en een intense blik.

6) Blauwe mascara voor het verbergen van een lange nacht

Blauw is overdag een goed alternatief voor zwart. Je krijgt alle definitie die zwart ook geeft, maar is wat zachter. Perfect voor demorning after. Blauw maakt het wit in je oog namelijk witter zodat het gebrek aan slaap minder zichtbaar wordt.

7) Size matters

De grootte van de mascara maakt zeker wel verschil. Dunne borsteltjes zijn ideaal voor korte wimpers want hiermee kun je dichtbij de wortels komen zodat je gehele wimper wordt bedekt met een laagje mascara. Een mascara die je kan buigen – vooral die met een nylon borsteltje – zal je wimpers extra liften en krullen. Dit is handig als je rechte wimpers hebt die bijvoorbeeld steeds tegen de glazen van je bril komen. Als je wimpers met mediumlengte hebt, zal elke mascara werken, maar vooral de grotere borstels zijn iets voor jou, want die zullen je wimpers nog extra volume geven.

Advertentie - Lees hieronder verder

8) Weet hoe je moet faken

Nepwimpers kunnentrickyzijn, en daarom is het veel makkelijker om stukjes nepwimper te gebruiken om je natuurlijke look wat extra's te geven. Breng eerst mascara aan en richt je dan op de nepwimpers. Doe de lijm op de nepwimperlijn en iets eronder voor meer houvast. Zorg dat je de juiste positie vindt voordat je de wimper op z'n plek duwt. Voeg dan nog wat meer mascara toe om de neppe en echte wimpers met elkaar te vermengen. Vul tot slot de gaatjes in met een vloeibare eyeliner.

9) Het krullen van je wimpers is een must

Doe je wimpers voorzichtig tussen de kruller en breng hem zo dicht mogelijk tegen je ooglid aan. Dan knijp je en hou je vast. Doe de kruller niet een aantal keer open en dicht want dat kan schade aan je wimpers opleveren. Hou hem simpelweg 15 seconden vast en doe hem dan voorzichtig weer open.

10) Haal je make-up eraf voor het slapengaan

Als je waterproof oogmake-up draagt, is het belangrijk om een speciale remover te gebruiken zodat je het er zonder veel moeite weer afkrijgt. Doe wat van het spul op een watje en hou hem voor 20 seconden op je oog om de make-up los te krijgen voordat je begint met vegen. Probeer zo min mogelijk in je oog te wrijven, want het trekken aan de tere huid rondom je oog kan zorgen voor vroegtijdige veroudering.


Video: GRWM Valentine's Day Makeup & Outfit | Get Unready With Me

10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen
10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen images

2019 year
2019 year - 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen pictures

10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen forecast
10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen recommend photo

10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen pictures
10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen images

10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen new photo
10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen new picture

foto 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen
pics 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen

Watch 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen video
Watch 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen video

Communication on this topic: 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen, 10-make-up-foefjes-voor-n-g-stralendere-ogen/
Discussion on this topic: 10 Make-up foefjes voor nòg stralendere ogen, 10-make-up-foefjes-voor-n-g-stralendere-ogen/ , 10-make-up-foefjes-voor-n-g-stralendere-ogen/

Related News


Deadheading flowers in a garden of chronic pain
Nine states where you lose half of everything you own in divorce
Advertise
How to Make an Arc Carbon Lamp
How to Improve Your Arm Workout for Size and Definition
5 Agyness Deyn Inspired Shoe Styles We Would Love To See From Dr.Martens
How to Start a Retail Store Business in a Shopping Mall
How to Remove Facial Tissues from Washed Clothes
9 Steps to Take When Preparing For Divorce
The 2019 Winter Olympics Could be the Coldest in Over 20 Years
Prince William on Harrys Engagement: Personally, I Hope It Means He Stays Out of My Fridge
How to Get Rid of Pinkeye Conjunctivitis Symptoms Treatment In Hindi
The Best Sweat-Proof Summer Beauty Tips to Prevent MakeupMeltdown
Charlize Theron sued for 20 million
How to Format a Pendrive if Windows is UnableDate: 12.12.2018, 12:22 / Views: 81344